Carsten jensen podcast

P1 Podcastserier: Carsten Jensen i krise 1:4 – Apple Podcasts

Den 6. Februar 2020 dør forfatteren Carsten Jensens stedsøn, klimaaktivisten Raph Coleman kun 25 år gammel, og Carstens verden er forandret for altid.

Carsten Jensen i krise | DR LYD

13. aug. 2020 — Raph var forfatteren Carsten Jensens stedsøn. Sammen med sin kone, forfatteren Liz Jensen, kastes han ud i en nærmest uoverkommelig krise.

Carsten Jensen i krise – Spotify

Carsten Jensen i krise | Podcast on Spotify

Listen to Carsten Jensen i krise on Spotify. Den 6. februar 2020 dør den 25 årige klima-aktivist Raph Coleman på Sydafrikas savanne.

Listen to Carsten Jensen i krise on Spotify.

Carsten Jensen : de er også mennesker | eReolen

Podcast med forfatteren Carsten Jensen (f. 1952) om hans bog “Hovedspringere”, om vores måde at tale om flygtninge på og om hans korte karriere som aktivist.

Lytte til Hvisken og råb med Carsten Jensen Podcast

Lytte til Hvisken og råb med Carsten Jensen podcast af Politikens Forlag. De mest populære danske podcasts.

BogDate: Stævnemøde med Carsten Jensen

BogDate: Stævnemøde med Carsten Jensen | Københavns Biblioteker

BogDate: Stævnemøde med Carsten Jensen. Podcast. Af Claus Vittus Nielsen. 07.05.21. Hvis du ikke frygter ondskaben i dig selv, så ved du ikke noget om dig …

Hvis du ikke frygter ondskaben i dig selv, så ved du ikke noget om dig selv, siger Carsten Jensen, der frygter at han ville kunne slå ihjel, hvis han var vokset op i et andet samfund som det danske.

Sommerskole med Carsten Jensen – Weekendavisen

Sommerskole med Carsten Jensen | Weekendavisen

13. aug. 2021 — Podcast. Mangler De noget at lytte til på køreturen gennem sommeren? Carsten Jensen fortæller om fem romaner, der har gjort indtryk på ham.

Podcast. Mangler De noget at lytte til på køreturen gennem sommeren? Carsten Jensen fortæller om fem romaner, der har gjort indtryk på ham.

Carsten Jensen i krise – KesintisizFm – Podcast en iVoox

22. aug. 2022 — Raph var forfatteren Carsten Jensens stedsøn. Sammen med sin kone, forfatteren Liz Jensen, kastes han ud i en nærmest uoverkommelig krise.

Keywords: carsten jensen podcast