Hotel troense restaurant

A la carte restaurant ved Svendborg – Hotel Troense

A la carte restaurant ved Svendborg | Hotel Troense

Vores a la carte menukort er præget af lokale råvarer og sommer fristelser. Besøg Hotel Troense på Tåsinge og prøv vores lækre aftenmenu.

Kom ind og oplev vores lækre a la carte restaurant på Hotel Troense. Vores menu passer til sæsonen og vi bruger kun de bedste råvarer.

A la carte menukort – Hotel Troense

Lækkert aften menukort på Hotel Troense | A la carte aften menu

Hotel Troense har udsigt over Troense Havn og Svendborgsund. Her er der rig mulighed for at nyde en varieret à la carte-menu i den hyggelige restaurant med …

Vores a la carte menukort er præget af lokale råvarer og sommer fristelser. Besøg Hotel Troense på Tåsinge og prøv vores lækre aftenmenu. Hotellet er beliggende tæt på Svendborg og Fyn.

Hotel Troense er din Oase på Fyn nær Svendborg.

Bliv fristet af de lækre retter på frokost menukortet hos Hotel Troense på Tåsinge. Med sin beliggenhed tæt på Svendborg og Fyn er Hotel Troense det oplagte …

Velkommen til Hotel Troense. Vi er et lille familieejet hotel der ligger på Sydfyn nær Svendborg på Fyn. Hos os er du i centrum og vi sørger for hygge, ro og afslapning. Vi er et gammelt badehotel og du finder Svendborgsund kun et stenkast fra vores hotel.

Frokostkort serveres mellem kl. 12.00 – 16.00 – Hotel Troense

Lækkert frokostkort med fokus på lokale råvare

Hotel Troense Restaurant. 110 anmeldelser. Nr.33 af 72 i Svendborg · Resumé. 176 anmeldelser. Nr.1 af 72 i Svendborg · Salig Simons Gaard. 103 anmeldelser. Nr.2 …

Bliv fristet af de lækre retter på frokost menukortet hos Hotel Troense på Tåsinge. Med sin beliggenhed tæt på Svendborg og Fyn er Hotel Troense det oplagte valg til at holde frokost.

De 10 bedste restauranter i nærheden af Hotel Troense

De 10 bedste restauranter i nærheden af Hotel Troense – Tripadvisor

Hotel Troense Restaurant, Svendborg: Se 110 objektive anmeldelser af Hotel Troense Restaurant, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr.

Restauranter i nærheden af Hotel Troense i Svendborg på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Hotel Troense i Svendborg, Danmark.

Hotel Troense Restaurant, Svendborg – Tripadvisor

Hotel Troense Restaurant, Svendborg – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Hotel Troense enjoys an idyllic setting in the old maritime town of Troense on the island of Tåsinge. overlooking the beautiful waters of the Svendborgsund …

Hotel Troense Restaurant, Svendborg: Se 110 objektive anmeldelser af Hotel Troense Restaurant, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 33 af 84 restauranter i Svendborg.

Hotel Troense, Restaurant – VisitSvendborg

Hotel Troense, Restaurant

Hotel Troense – Ren idyl i skipperbyen på Tåsinge • Book nu

Til den ene side Svendborgsund, til den anden hyggelige stræder. Midt i den flotte udsigt ligger Hotel Troense. Kig ind →

Hotel Troense, Restaurant – VisitSvendborg

Hotel Troense, Restaurant

Hotel Troense – Svendborg – Facebook

Keywords: hotel troense restaurant