Udbytteskat nordea aktier

Udbytteskat – ejer du finske aktier? – Nordea

Udbytteskat – ejer du finske aktier? | Nordea

For fortsat at være berettiget til en udbytteskat på 15 pct. skal du bekræfte, at du er skattepligtig i Danmark, og at du er den endelige modtager af udbyttet.

Modtager du udbytte fra dine finske aktier, skal du være opmærksom på, at skattemyndighederne i Finland fra 1. januar 2021 har skærpet dokumentationspligten for udenlandske aktionærer.

Skat af aktier » Se skattesatser ved overskud | Nordea

Skat af aktier » Se skattesatser ved overskud | Nordea

Hvis du har et tab på børsnoterede aktier, er det muligt at modregne dit tab i eventuelt udbytte og realiserede gevinster på andre aktier, …

Når du sælger aktier, skal du betale skat af din gevinst. Læs om skattesatser på aktier, og hvordan du kan beregne tab eller gevinst »

Danske Nordea-aktionærer i udbytteskat-klemme – Euroinvestor

Danske Nordea-aktionærer i udbytteskat-klemme: Her er forklaringen | www.euroinvestor.dk Nyheder – www.euroinvestor.dk

24. mar. 2021 — Når man køber aktier i udlandet og modtager udbytte, bliver udbyttet i første omgang beskattet i udbetalingslandet. I de nordiske lande sker det …

I går skrev Euroinvestor på baggrund af en artikel fra Børsen, at danske aktionærer i Nordea, som ikke selv er kunder i banken, risikerer at betale 35 pct. i udbytteskat i Finland fremfor 15 pct.

Nordea Bank Abp (NDA-DK.CO) | Udbytte + Aktiekurs [2023]

I 2022 udbetaler Nordea et udbytte på 0,69 EUR pr. aktie. X-dato var d. 25/03/2022, og du skal eje aktien før denne dato for at modtage udbytte.

Udbytter for fonde | Nordea Invest

3. feb. 2022 — Nordea foreslår et udbytte på cirka 5,1 kr. per aktie for regnskabsåret 2021. Det fremgår af bankens årsregnskab, der er offentliggjort …

Udbytter i Nordea Invest

Nordea anbefaler udbytte på 5,1 kr. per aktie – FinansWatch

Nordea anbefaler udbytte på 5,1 kr. per aktie — FinansWatch

24. mar. 2021 — Finske skatteregler kan være en sten i skoen for Nordea-aktionærer, der ellers kan se frem til at få udbetalt udbytte af deres aktier.

Storbanken Nordea foreslår en udbyttebetaling til sine aktionærer for 2021

Danske Nordea-aktionærer kan få udbytte barberet af finske …

Danske Nordea-aktionærer kan få udbytte barberet af finske skatteregler — FinansWatch

7. mar. 2022 — Ifm. regnskabet har Nordea forslået at udbetale et udbytte på 0,69 EUR svarende til 5,13 kroner per aktie. Beregnet ud fra aktiens lukkekurs …

Finske udbytteregler kan komme til at reducere danske Nordea-aktionærers udbytte med over en tredjedel. I Nordea arbejder man dog på, at det ikke kommer til at ske.

Nordea udbytte 2022: Alt du skal vide – Unge Investorer

Når I køber aktier tilbage, betyder det så, at I mener, at Nordeas aktie er … Hvordan påvirker den nye udbytteskat i Finland udenlandske aktionærers …

Nordea udbytte 2022. Nordea udbetaler udbytte i 2022. Læs mere om udbyttet her, som udbetales i april 2022.

Investorer – Nordea

Investorer | Nordea

Velkommen til Nordeas Investor Relations-sider. Her finder du alle de oplysninger, du har brug for som Invesaktionær i Nordea.

Keywords: udbytteskat nordea aktier